Bilverksta'n i Kareby – Alla bilars märkesverkstad

Mekonomen bilverkstäder reparerar de allra flesta bilar och klarar även den moderna avancerade tekniken. Bilverksta'n i Kareby erbjuder service för bil, släp, husvagn & husbil. Välkommen in till vår verkstad i Kungälv.

Kontakta oss idag

Om oss - din märkesverkstad i Kungälv

Vi på Bilverksta'n i Kareby strävar hela tiden efter att personalen skall vara uppdaterade. Därför är utbildning en viktig del av verkstadens verksamhet. Personalen går kontinuerligt på kurser för att på ett professionellt sätt kunna ta sig an även nyare bilar.
Inom Mekonomen Bilverkstad följer vi mycket noga den tekniska utvecklingen och ser förstås till att vår utrustning och dataprogram uppdateras.

 

Vad ingår i en bilservice?

När du gör en bilservice är det viktigt att den genomförs utefter den servicebok som finns. Detta för att bilen ska behålla sin garanti. Pris på bilservice är lite beroende på om det är en stor eller liten service som ska utföras.

Nedan är några exempel på vad som ingår i en bilservice:

 

Kontroll av lampor

Mätning av avgasernas utsläpp

Inspektion av bromsar

Hjulupphängning

 Transmission

 

Vi arbetar också med MekoTech Diagnos vilket är Mekonomens PC-baserade verktyg för avancerad diagnos och felsökning av modern fordons-elektronik

Affärsvillkor

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du ska känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

  • Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker.
  • Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumentation och utrustning.
  • Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon.
  • Du får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet).
  • Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad
  • Bilverkstads-föreskrifter.
  • Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan.
  • Du kan med MekoCard dela upp betalningen räntefritt
  • Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat återvinningsföretag om omhändertagande av restprodukter.
  • Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.

Mekonomenkortet ger dig valfrihet

Så här går det till

Beställ eller skriv ut ansöknings blankett direkt här ovan eller tala med personalen i din butik eller verkstad så hjälper de dig att ansöka om en kredit. En sedvanlig kreditprövning görs direkt när du väntar. När din ansökan är beviljad kan du omedelbart betala med kontot. Mekonomenkortet kommer per post inom några veckor, och nästa gång du besöker din Mekonomenbutik/verkstad drar du bara kortet när du betalar.


Välj mellan olika betalningsalternativ

När du har handlat med ditt kort får du hem ett kontoutdrag med flera betalningsalternativ att välja mellan. I grunden fungerar det som ett vanligt betalkort, det du köper ena månaden betalar du nästa månad. Du har även andra alternativ att ytterligare fördela kostnaderna för dina inköp.

 

Delbetala i 4 månader utan ränta och avgifter

Beloppet fördelas i fyra lika stora delar och inga kostnader tillkommer. Gäller för inköp över 1 200 kronor.

Fast månadsbelopp

Väljer du fast månadsbelopp betalar du enligt tabellen som du finner längst ner på denna sida. Återbetalningstiden är maximalt 60 månader. Du kan när som helst lösa din kredit eller betala mer än aviserat belopp.


12 månaders räntefritt

Ditt inköp delas i 12 delar. Aviavgift på f n 29 kronor tillkommer på varje delbetalning och en uppläggningsavgift på f n 295 kronor betalas med den första inbetalningen.


Vem kan ansöka?

Du som ansöker ska vara fri från betalningsanmärkningar, fyllt 18 år, fast anställd, projekt/ vikariat på minst 12 månader alternativt vara egen företagare sedan minst 3 år eller pensionär med en årsinkomst på minst 125 000 kr.

Har du frågor till oss?

Lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan. Glöm inte att ange bilens registreringsnummer.